Friday, 20 July 2012

ಌ ღ sambungan2 hari yg best!! ಌ ღ




peace yo !! ^_____^ 
kali ni saya ceritakan pulak  hari yg best minggu lepas iaitu jumaat..!!



mase tu saye ngan yasmin  ngan jumabi buat quiz..bahasa arab pagi2x fuh punya lah susah sikit 

kiteorang kena...dengar video kt depan nanti ustaz bagi soalan...kiteorang dengar tu dlm 25 minit...lepastu ustaz pon bagi soalan..semua nyer ade 9 soalan..punyer lah susah....pergghhh....x tau nak jwb camne ...kiteorang buat lah ngan care kiteorang ..haha sebab dah x ingat sangat ape yg di paparkan ...selpas beberape minit kemudian semua dah siap ...mase tu dah pukul 10:30 pagi..mase tu dah rehat...perghh...susah...sebelom rehat tu kite kena jwb soalan bahasa melayu pulak...hermm...nasib dalam kumpulan...habis dalam pukul 10:40 pagi..kejap lagi sambung teka-teki bahasa melayu...makan..makan...x banyak pon ...lepas dah makan terus lah gi surau sambung teka-teki bahasa melayu..buah-buahan..8 soalan jer...selepas teka-teki bahasa melayu..bahasa inggeris pulak ade dlm 10 soalan ...senang gile ahh...kiteorang rase mesti kiteorang menag ....yeyeyeey....ingat jumaat tu kasi hadiah rupenyer isnin pade 23hb 7 2012 mase puasa lah ....ok tu jer .cerite 2 hari yg best harap korang suke ok bye..
salam ^__^

ಌ ღ 2 hari yg best!! ಌ ღ



peace yo ^_______^ hari ni luka/laili akan cerita sikit 2 hari yg best sangat !!!
hermm semalam saye ade ujian lisan kt sekolah SRI Aisyah kt bangi..mase tu saye naik kereta cikgu
dyg mastura ..dengan cikgu zuraida..saye jadi wakil sekolah bahasa melayu untuk lisan
kwn saye rabiatul pulak wakil sekolah PAFA ..azrina wakil sekolah science..dan syahin pulak wakil 
sekolah bahasa inggeris..hermm mase tu saye relax jer...bile je sampai kt sekolah tu tangan saye punya lah bergerak 2x jer...fuhhh gementar giler...



hermm ..mase kt sekolah tu...rabiatul yg kena hafal dulu sebab dia PAFA kan....tapi rabiatul ade lah lambat sikit...saye tunggu gilirin saye punya lah kena tunggu 1 jam !!! perghhh .....bile 10 minit kemudian ..saye kena panggil dengan ustaz azali..mula2x gementar tapi saye dah relax jer hahaaha....tapi mase tu cikgu tu suruh duduk..saye pon duduk lah...tapi saye lupa nak bagi salam dengan minta izin ="=....huhu...tapi tak pe saye kena lisan jugak...mula2x cikgu tu tanyer ..kena perkenalkan diri saye..saye cakap lah sampai saye sekolah...lepastu cikgu tu bagi lah gambar orang kt perpustakaan..punya lah senang soalan yg cikgu tu kasi...tapi yg best dapat Full Mark !!!! ^_____^


hermmm..cume tinggal azrina je belom ...=.=" sabar jelah....nak tau kena tunggu berape jam...!! kena tunggu 3 jam setengah tau tak!!! punya lah lame pentaksir sains tu dtg ..saye ngan rabiatul dah bosan tunggu pentaksir azrina..  saye ngan cikgu dah bercadang nak makan kt RFC Restoran  hermm mase tulah cikgu bagi tau azrina x yah lisan ....punya lah saye ngan rabiatul terkejut !!..tapi kami teruskan menuju ke rfc tu..mase dlm perjalanan cikgu tengah cari restortan tu..sampai dah berpusing 5 kali tau tak ...XD..lepastu baru nampak rupenyer kt sebelah Restoran Ayam Penyet ... hermm...mase tu makan punya lah berselera...sampai pukul 1:30 kiteorang makan ..nyumm..nyumm.lepastu cikgu ncikgu azali ik dan syahin nak balik dulu
leapstu cikgu zuraida cadang nak pergi PKNS mall ..so kiteorang setuju arhh..bile dah sampai tu kiteorang masuk cuci mate jer.. lepastu cikgu mastura telefon pulak..suruh amik..so kiteorang terus amik cikgu..bile dah amik cikgu kiteorang gi terus balik ke sekolah..aku termenung jer...kwn dua orang aku tu berborak jer malas nak layan..sampai sekolah pukul 2:45 ...terus gi amik wudukuntuk solat di surau ...masuk jer rupenyer semua dah solat ...so kena solat sendiri lah...lepas solat kiteorang wat pe ??? miesti lah balik....hahahah ..so tu jer nak cerite.ok bye 
salam 

Saturday, 16 June 2012

˜”*°•♡ •°*”˜Cerita BEST..˜”*°•♡ •°*”˜




Hari ni saya pergi rumah kawan saya Sabrina.. Saje je nak pergi rumah dia.. Dekat rumah Sabrina kiteorang main laptop, monopoly dengan tengok cite Vocaloid Live.. Pastu masa dekat Luka Megurine 'Double Lariat' (Kat bawah ade video), Pastu orang main Piano rambut dia AFRO (panjang sikit) Dia pergi..GILA..haha.. dia pergi geleng kepala macam org gila...haha...kelakar giler..nanti korang tengok video la...~^o^~..Ha..satu lagi lagu korang mesti tengok...Lagu : The disapperance of  Hatsune Miku..korang boleh nyanyi tak...(ade vid jugak)
Yg Sabrina ni tak sabar Rin dengan Len Kagamine...Peminat KAGAMINE TWINS kan..Tu je lah saya nak cakap....Bye~!

Ditulis oleh: Sabrina Huda (Kaklaili ni malas nak tulis) Sakura Kagamine




 
© Copyright | All Right Reserved by Laili Rabiatul Adawiyah